Drón kezelő tanfolyam online

Drón kezelő tanfolyam online

A drónpilóták keresettek épp szedtük össze a Drón kezelő tanfolyam online lehetőségeket. Valójában a Nemzetközi Pilóta nélküli Jármű Rendszerek Szövetsége előrejelzése szerint 2025-ig több mint 100 000 új munkahely jön létre pilóta nélküli repülőgépekben. A Goldman Sachs nemrégiben készített jelentése szerint 2016 és 2020 között a drónokra fordított kiadások 17 milliárd dollár volt a fogyasztóktól. További 13 milliárd dollár pedig a kereskedelmi és a civil iparágtól származik.

Ez azért van, mert több szakember, például ingatlanügynökök, biztonsági cégek, reklámügynökségek, építészek, építőipari cégek és fejlesztők keresnek légi videókat üzleti tevékenységhez. A Szövetségi Légiközlekedési Hatóság (FAA) nemrégiben benyújtott javaslatával esély van arra, hogy a drónpilóták iránti kereslet még tovább növekedjen.

Annak ellenére, hogy az ipar növekszik és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a drónpilóták körül még mindig számos szabályozás és korlátozás van érvényben. Mivel a drónok egyre relevánsabb iparággá válnak, nem meglepő, hogy egyesek pénzért szeretnének pályára lépni és drónt repíteni.

Többnyire gyakori, hogy az érdeklődő pilóták azon gondolkodnak, hogyan válhatnak kereskedelmi drónpilótákká.

 

Íme az itthoni Drón kezelő tanfolyam online két legjobb alternatívája


Legter.hu – Drón kezelő tanfolyam

A Légtér.hu az Innovációs és Technológiai Minisztérium által jóváhagyott képző szervezet, képzési engedélye Pilóta nélküli légijármű kezelő alaptanfolyam szervezésére terjed ki.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII. törvény 22. § alapján állapította meg, hogy a Légtér.hu Kft. megfelel a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII. törvény légiközlekedési. Valamint légiközlekedéssel összefüggő tevékenység végzésére vonatkozó követelményeknek és felhatalmazta pilóta nélküli légijármű kezelő alaptanfolyamok szervezésére. További részletek


Djiars.hu – Online elméleti Drón kezelő tanfolyam

Az elméleti drónkezelő képzés egy online tanfolyam, amely szórakoztató, ugyanakkor informatív módon vezet be a drónozás világába. Részleteiben ismerteti a felhasználás feltételeit, a biztonságos működtetést és a kapcsolódó szabályrendszert.

Elméleti képzésünkkel nem csak irányt szeretnénk mutatni a kezdő drónpilótáknak, de célunk egy olyan, komplett ismeretanyag átadása, amelyre támaszkodva már biztonsággal tudják előkészíteni repüléseiket. Valamint a levegőben irányítani drónjaikat – hiszen egy drón nem csak hatalmas öröm, de legalább ugyan ekkora felelősség is.

 

Mit csinál egy kereskedelmi drónpilóta?

A legalapvetőbb és legszélesebb szinten a kereskedelmi célú drónpilóták sokféle iparágban működő vállalatok számára repülnek drónokkal és különböző célokra. Egyes vállalatok drónokat használnak légi fényképek és videók készítéséhez marketing célokra, míg más vállalatok drónokat használnak légi megfigyelésre. A drónoknak többféle felhasználási lehetősége van, és a kereskedelmi drónpilóták különböző drónigényeket teljesítenek a vállalkozások számára.

Kutatásunk során azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb vállalat drónpilótákat alkalmaz szabadúszó alapon. Sok vállalatnál nincsenek teljes munkaidős drónpilóták, inkább konkrét projektekre hívják fel az embereket drónok repülésére. Ehhez jelentős mennyiségű utazás szükséges a projekt helyszíneire.

 

Mennyit keres egy kereskedelmi drónpilóta?

A drónpilóták fizetése meglehetősen változó, különös tekintettel arra, hogy sok pilóta szabadúszó alapon dolgozik. Az óradíj projektenként és iparáganként is változik. A termográfiával végzett munka magasabb eredményeket hozhat a MarketWatch cikke szerint, amely egy drónpilótát ismertet, aki évente 200 000 dollárt, azaz kb 60 millió forintot keres, nagyrészt termográfiai tanúsításának köszönhetően.

Tanulj angolul ingyen, online és pörgesd fel a drón kezelői képességeidet!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...