Online Excel tanfolyam

online Excel tanfolyam

 

Az Excel az egyik legismertebb táblázatkezelő program. Ha szeretnéd profin használni, egy (online) Excel tanfolyam a legjobb választás!

Milyen program az Excel?

Az MS Excel az egyik legismertebb táblázatkezelő program, amit a Microsoft vállalatcsoport fejleszt és a Office irodai alkalmazáscsomag része. Népszerűsége már hosszú évek óta töretlen, de ez nem is csoda. Hiszen alkalmazásával rengeteg munkafeladat megoldható és leegyszerűsíthető. Persze ennek használatát is ki kell ismerni, amiben egy Excel tanfolyam sokat segít.

Az online Excel tanfolyam előnye

Amellett, hogy ezek a tanfolyamok térben és időben is rugalmasak általában, fontos pozitívum, hogy gyakran a tanfolyamok vissza is nézhetők. Így, ha egy bizonyos ponton elakadtál egy-egy számítógépes program kezelésében, akkor tudsz hová fordulni. Jó esetben visszanézheted a tanfolyamot, így jobban rögzül a program használatának módja.

Ezen kívül az online tanfolyamok manapság a legkényelmesebb tanulási formát jelentik. Ezeket akár a munkahelyeden vagy az otthonod kényelmében is elvégezheted.

Az online tanfolyamok összes előnye jelen van az online Excel tanfolyam esetében is. De nézzünk is egy ilyen konkrét tanfolyamot, amit bátran tudunk neked ajánlani.

Excelneked – online Excel tanfolyam

Az Excelneked csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy online tanfolyamaikat bárki hatékonyan tudja használni. Céljuk, hogy olyan gyakorlati tudásra tehess szert, amit akár már másnap használni tudsz a munkád során.

„Videós kurzusainkban lépésről-lépésre mutatjuk be a program funkcióit. Oktatóink mindenki számára érthető módon magyarázzák el az Excel tananyagot. A videókhoz tartozó gyakorló feladatok segítségével pedig Te is begyakorolhatod az adott funkció használatát, hogy tényleg magabiztos tudásra tegyél szert.” Excelneked.hu

Az online tanfolyamban lépésről-lépésre haladhatsz. A készítők igyekeztek arra fókuszálni, hogy inkább több rövidebb videó legyen, hogy akkor is tudj velük haladni, amikor nincs sok időd. Így az Excel alapok elsajátítása a saját időbeosztásod szerint történhet.

Persze az Excel tanfolyam többórányi hasznos videóanyagainak megnézése még kevés ahhoz, hogy alkalmazni tudd. Fontos a gyakorlás, hogy az összes tanfolyamban említett funkciót használni tudd.

Ehhez olyan Excel feladatokat is biztosítanak, amivel valóban be tudod gyakorolni a funkciókat. Sőt, ha elakadtál valamelyik gyakorlatnál, vagy kérdésed lenne a feladatokkal, tanfolyammal kapcsolatban, akkor kérdezési lehetőséget is biztosítanak egy zárt Facebook csoportban. Ide minden tanfolyamon résztvevő csatlakozhat.

Ez az az Excel tanfolyam, amiben valóban a lényeget kapod meg. Amire szükséged van ahhoz, hogy a munkádban vagy tanulmányaid során magabiztosan és eredményesen tudd használni az Excel programot.

Nincs vesztenivalód!

Ha a munkádhoz vagy a tanulmányaidhoz szükség van az Excel program használatának elsajátítására, akkor nincs vesztenivalód. Mindenképp vágj bele! Az Excelneked csapata ráadásul 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal. Ez azt jelenti, hogy ha nem azt kaptad a tanfolyamtól, amit vártál, akkor 30 napon belül jelezheted ezt a szervezők felé. Ők pedig kérdés nélkül visszatérítik a tanfolyamra befizetett összeget.

Vállalati Excel tanfolyam

A magánszemélyek számára tartott oktatás mellett, az Excel Neked csapata azokra is gondolt, akik vállalati közegben szeretnének tanulni, akár egy belső szakmai képzés keretében. Mivel a képzett munkaerő manapság is nagyon fontos. Hogy valaki magabiztosan eligazodjon a számítógépes munkában, a különböző adatok között, a Microsoft programok ismerete elengedhetetlen. Ezért is hiánypótló az Excellence.hu tevékenysége.

Ezt a platformot az Excel neked csapata kifejezetten a vállalati Excel tanfolyamok miatt hozta létre. Legyen most bármilyen szinten munkatársaid Excel tudása, ők tudnak számotokra megfelelő Excel képzést biztosítani a fejlődéshez. Náluk megtalálod a teljesen kezdőknek és a profiknak szóló tanfolyamokat egyaránt.

Egy vállalati Excel tanfolyam keretén belül akár a profi Excel tudásig is eljuthatnak munkatársaid. Ez pedig az egész cég számára kifizetődő lesz.

Excel Neked info és elérhetőség:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...