Hatékony angol nyelvtanulás otthon

Hatékony angol nyelvtanulás otthon

 

Sokan amennyiben megoldható szeretünk otthonról tanulni, éppen ezért összegyűjtöttük az 5 legjobb lehetőséget, amelyekkel az angol nyelvtanulás otthon könnyedén kivitelezhető.

Főleg azokat a kiemelkedő tulajdonságokkal és segítségekkel felvértezett megoldásokat kerestük, amelyek a leggyakoribb aggályokat és félelmeket szüntetik meg amikor egy új nyelv megtanulására szánjuk el magunkat. De vágjunk is bele…

 

Lássuk hát melyik az az 5 forrás, amivel az angol tanulás otthon gyerekjáték lesz:

1. 5perc angol
2. British Council
3. Beszélj angolul
4. Duolingo
5. Angol tanfolyam otthon

 


#1. 5perc angol nyelvtanulás otthon

Az 5perc angol méltán híres a hatékonyságáról. Az 5perc angol weboldalán hatalmas palettán található mindenféle ingyenesen elérhető és letölthető tartalom várja az angol tanulókat. Köztük hallás utáni szövegértés, kvíz feladatok, szókincsfejlesztők és nyelvtani fejtörők.

Akár kezdőként fogsz bele, akár csak gyakorolni szeretnél, hogy tovább fejlesztenéd a tudásod, az 5perc angol minden tekintetben hatásos és eredmény orientált segítséget nyújt. Továbbá, ha feliratkozol az 5perc angol hírlevelére, minden nap ingyenes leckéket küldenek, amelyek segítenek a nyelvtanulásban történő elmélyülésben.


#2. British Council

A British Council online angol tanfolyama több ingyenes online angoltanulási lehetőséget biztosít gyerekeknek, felnőtteknek és egyetemi tanulók számára is. A BC online angol tanfolyamhoz videókat és egy mobil applikációt is biztosít, hogy telefonunkkal könnyedén sajátíthassuk el az angol nyelv rejtelmeit.


#3. Beszélj angolul

A Beszélj angolul egy merőben más megközelítésben tanító oldal. A legnagyobb hangsúlyt az angol gondolkodásmódot elsajátítva, játékosan és egyben roppant egyszerű módszerekkel, tananyaggal igyekszik elvetni a biztos angol nyelvtudás magvait.

Nagyon sok beszéd- és kiejtésfejlesztő videóval segítenek, amivel azt a pszichikai gátat törik át a tanulókban, amikkel kapcsolatban a legtöbbünknek komoly aggályai vannak egy új nyelv tanulása kezdetén.


#4. Duolingoval angol nyelvtanulás otthon

A Duolingo egy nyelvtanulást segítő honlap és alkalmazás is. A Duolingo volt az első ingyenes nyelvtanulási alkalmazás, amely a drága fizetős programokkal vetekedett.

Rengeteg saját tempójú gyakorlatot kínál, hogy segítsen megtanulni, vagy továbbfejleszteni a nyelvi alapismereteinket. Jelenleg a Duolingo az egyik legjobb ingyenes nyelvtanító app, ami megtalálható.


#5. Angol tanfolyam otthon

Az Angol tanfolyam otthon a kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgáig elkísér és ezt olyan módon teszi, hogy a nyelvtani szabályok elsajátítása, a szavak tanulása összefüggő, rendszerezett folyamattá álljon össze a nyelvtanuló fejében.

Az Angol tanfolyam otthonról azt ígéri, hogy az általuk tanított módon a továbbiakban könnyedén építhetsz a már megszerzett angol tudásodra. Természetesen itt is találhatunk ingyenes letölthető és online nézhető anyagokat, így bepillantást nyerhetünk az angol nyelvtanítási módszerükbe

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...