Intenzív angol nyelvtanfolyam online

Intenzív angol nyelvtanfolyam online

 

Vannak az életben olyan helyzetek, amikor nincs időnk évekig tanulni egy-egy új ismeretet, így van például a nyelvtanulással is, erre tökéletes megoldás az intenzív angol nyelvtanfolyam online. Amikor új állás után nézünk, vagy külföldön szeretnénk egy kis időt eltölteni, vagy huzamosabb ideig külföldön tartózkodni.

 

A legjobb intenzív angol nyelvtanfolyam online tanfolyamok, lehetőségek

 1. British Council
 2. Sounds English
 3. Talk English
 4. Learn English Online
 5. 1-Language
 6. Katedra
 7. Angol tanfolyam otthon
 8. Cosmopolitan Lingua Nyelviskola
 9. Duolingo
 10. Angol intézet
 11. Go angol
 12. 5perc angol
 13. EF (Education First)

 


#1. A British Council intenzív angol nyelvtanfolyam online

A British Council online angol tanfolyama több ingyenes online angoltanulási lehetőséget biztosít gyerekeknek, felnőtteknek és egyetemi tanulók számára is.

A BC online angol tanfolyamhoz videókat és egy mobil applikációt is biztosít, hogy telefonunkkal könnyedén sajátíthassuk el az angol nyelv rejtelmeit.


#2. Sounds English

Sounds English: Angol alapok, Angol nyelvtan, Angol kifejezések, beszédkészség fejlesztés, Angol hallgatási tesztek és gyakorlatok, Angol szótár, hallgatási szókincsfejlesztés, angol nyelvtanító YouTube videók.


#3. Talk English

A TalkEnglish célja, hogy segítsen az angol nyelvtanulásban, így folyékonyan beszélhetsz angolul.

Online angol órák: Beszélő angol órák, English Video Lessons, Angol hallgatási órák, Extra angol órák, Teljes lecke index. Extrák az angol nyelvtanuláshoz: Angol nyelvű cikkek, offline verzió letöltés, alkalmazások Android és iPhone készülékekhez


#4. Learn English Online

A Learn English Network egy nonprofit szervezet, amely az Egyesült Királyságban van bejegyezve. Ez az oldal tartalmaz rengeteg erőforrást, hogy segítsen megtanulni angolul, ráadásul mindezt ingyenes online formában. Beleértve a segítséget a hallgatási készségek és a kiejtés, az alapok, az angol helyesírás, nyelvtan helyes elsajátításához.


#5. 1-Language

A 1-language.com kezdőknek és haladó angol nyelvtanulóknak egyaránt ajánlja a szolgáltatását. Akár kezdő, akár haladó szinten vágunk bele, lépésről lépésre, leckénként építhetjük az angol tudásunkat. A 1-language.com igen széleskörű és átlátható nyelvtani magyarázatokkal terelgeti a tanulókat, jelenleg példákkal és táblázatokkal, de a jövőben várható, hogy megjelennek az ellenőrző feladatok is.


#6. Katedra intenzív angol nyelvtanfolyam online

A listában valószínűleg a Katedra nyelviskola, amit nem kell különösebben bemutatni. A Katedra online angol tanfolyamát a Macmillan English Campus angol nyelvoktatási platformja biztosítja. A Macmillan English Campus egy angol tankönyvkiadó által kifejlesztett online felület, amelyet kifejezetten nyelvoktatásra találtak ki.

A “MEC” platformját szerencsére minden eszközön használhatjuk, így akár telefonon, tableten, vagy számítógépen is használhatjuk. Tanulási útmutató segíti a hatékonyságunkat. Közel négyezer interaktív feladat, nyelvhelyesség, szókincs, hallás utáni értés, olvasás, kiejtés, beszéd, írás fejelszése, általános és üzleti angol 6 szinten, 450 nyelvtani gyakorlat és magyarázat, interaktív nyelvi játékok várnak a nyelvtanulókra.

Továbbá nyelvvizsga előkészítő feladatok is elérhetők a Cambridge, TOEFL, IELTS, TOIEC-re.


#7. Angol tanfolyam otthon

Az Angol tanfolyam otthon a kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgáig elkísér és ezt olyan módon teszi, hogy a nyelvtani szabályok elsajátítása, a szavak tanulása összefüggő, rendszerezett folyamattá álljon össze a nyelvtanuló fejében.

Az Angol tanfolyam otthonról azt ígéri, hogy az általuk tanított módon a továbbiakban könnyedén építhetsz a már megszerzett angol tudásodra. Természetesen itt is találhatunk ingyenes letölthető és online nézhető anyagokat, így bepillantást nyerhetünk az angol nyelvtanítási módszerükbe.


#8. Cosmopolitan Lingua Nyelviskola intenzív angol nyelvtanfolyam online

A Cosmopilitan Lingua nyelviskola egy vérprofi suli. Az angol mellett még német, olasz és spanyolt is tanulhatunk náluk.

Az intenzív angol nyelvtanfolyam online heti 5×5 órás etapokban zajlik, 100 órán keresztül. Fiatal képzett tanárok oktatnak, akik már nem a régi, unalmas módszerrel tanítanak.


#9. Duolingo

A Duolingo egy nyelvtanulást segítő honlap és alkalmazás is. A Duolingo volt az első ingyenes nyelvtanulási alkalmazás, amely a drága fizetős programokkal vetekedett.

Rengeteg saját tempójú gyakorlatot kínál, hogy segítsen megtanulni, vagy továbbfejleszteni a nyelvi alapismereteinket. Jelenleg a Duolingo az egyik legjobb ingyenes nyelvtanító app, ami megtalálható.


#10. Angol intézet

Az Angol intézet online tanfolyama erősen business orientált. Ez azt jelenti, hogy főleg üzleti szemléletű, nemzetközi munka orientált módon tanulhatjuk az angol nyelvet. A tematikák is igen beszédesen és érdekesek: Networking, munkahelyi stresszkezelés, Startup-ok, Vezetés és menedzsment, Marketing és a reklámok, Assessment Centre.

A tanfolyam mellett online szintfelmérővel, oktató videókkal, haladó nyelvleckékkel, angol nyelvtanulási cikkekkel segíti a tanulókat.


#11. Go angol

A GO Angol honlapjára látogatva azonnal választanunk kell, milyen szinten vagyunk angolban. Választhatjuk a kezdő és újrakezdő, az alap- és középfok közötti, a közép- és felsőfok közötti szintet, vagy a nyelvvizsga intenzív felkészítőt.

Egy gyors regisztrációt követően rengeteg mintafeladattal és ingyenes csomaggal találkozunk. Emellett az online angol tanfolyam árai is igen korrektek, érdemes belenézni.


#12. 5perc angol

Az 5perc angol méltán híres a hatékonyságáról. Az 5perc angol weboldalán hatalmas palettán található mindenféle ingyenesen elérhető és letölthető tartalom várja az angol tanulókat. Köztük hallás utáni szövegértés, kvíz feladatok, szókincsfejlesztők és nyelvtani fejtörők.

Akár kezdőként fogsz bele, akár csak gyakorolni szeretnél, hogy tovább fejlesztenéd a tudásod, az 5perc angol minden tekintetben hatásos és eredmény orientált segítséget nyújt. Továbbá, ha feliratkozol az 5perc angol hírlevelére, minden nap ingyenes leckéket küldenek, amelyek segítenek a nyelvtanulásban történő elmélyülésben.


#13. EF (Education First) intenzív angol nyelvtanfolyam online

Az Education First online angol nyelvtanfolyama tényleg intenzív, annál is inkább, mert külföldi nyelvtanulással pörgethetjük fel az angol tudásunkat.

Tökéletes választás azok számára, akik külföldön, anyanyelvi környezetben, akár munka és/vagy tanulmányik mellett szeretnének megtanulni angolul.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...