Angol tanulás ingyen 10+1 top forrás

Angol tanulás ingyen 10+1 top forrás

 

Angol tanulás ingyen? Naná! Az angol nyelv ismerete fontos, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy csak kemény óradíjak, vagy vaskos havi előfizetések révén tanulhatunk meg megfelelően angolul…

Alábbi cikkünkben a legjobb ingyenesen használható angol nyelvtanulást biztosító oldalakat és appokat szedtük össze. Íme 10+1 ingyenesen használható, angolt tanulást segítő forrás

 

Angol tanulás ingyen TOP 10+1


#1. 5perc angol

Az 5perc angol méltán híres a hatékonyságáról. Az 5perc angol weboldalán hatalmas palettán található mindenféle ingyenesen elérhető és letölthető tartalom várja az angol tanulókat. Köztük hallás utáni szövegértés, kvíz feladatok, szókincsfejlesztők és nyelvtani fejtörők. Akár kezdőként fogsz bele, akár csak gyakorolni szeretnél, hogy tovább fejlesztenéd a tudásod, az 5perc angol minden tekintetben hatásos és eredmény orientált segítséget nyújt.

Továbbá, ha feliratkozol az 5perc angol hírlevelére, minden nap ingyenes leckéket küldenek, amelyek segítenek a nyelvtanulásban történő elmélyülésben.


#2. Duolingo – angol tanulás ingyen

A Duolingo egy nyelvtanulást segítő honlap és alkalmazás is. A Duolingo volt az első ingyenes nyelvtanulási alkalmazás, amely a drága fizetős programokkal vetekedett.

Rengeteg saját tempójú gyakorlatot kínál, hogy segítsen megtanulni, vagy továbbfejleszteni a nyelvi alapismereteinket. Jelenleg a Duolingo az egyik legjobb ingyenes nyelvtanító app, ami megtalálható.


#3. A British Council online angol tanfolyama

A British Council online angol tanfolyama több ingyenes online angoltanulási lehetőséget biztosít gyerekeknek, felnőtteknek és egyetemi tanulók számára is. A BC online angol tanfolyamhoz videókat és egy mobil applikációt is biztosít, hogy telefonunkkal könnyedén sajátíthassuk el az angol nyelv rejtelmeit.


#4. Tanoda – angol tanulás ingyen

A Tanoda felületén találhatunk egy 20 leckés ingyenes Online Angol tanfolyamot + ajándékba kapunk egy 50 leggyakoribb angol szó leckét


#5. Ingyen Angol – angol tanulás ingyen

Az Ingyen angol főleg a kezdő nyelvtanulókat célozza. minden olyan nyelvtani és szókincs fejlesztéssel kapcsolatos anyagot tartalmaz, ami az induláshoz, és az alap tudás stabillá válását segítheti.

A leggyakrabban használt angol szavak gyűjteménye, rendhagyó igék, angol helyesírás, elöljárók, feltételes mód, főnév, határozószók és képzésük, kötőszó, melléknév, névelő, névmások, határozatlan névmások, módbeli segédigék, számnév, szenvedő szerkezet, szórend, tagadó mondatok… stb.


#6. Angol tanulás ingyen

Az angol-tanulas.hu egy az angol nyelvtanulást segítő weboldal, ahol ingyenes anyagokon keresztül megtanulhatsz angolul. Az anyagok a kezdőtől egészen a haladó szinten is érdemes végig böngészni.

Rengeteg hasznos angol nyelvtanuláshoz szükséges anyagot szedtek össze ingyenes, egy helyre. Többek közt interaktív feladatokat, teszteket, szókincsfejlesztő és gyakori szófordulatokat tartalmazó anyagokat, online játékokat, dalszövegeket.


#7. Italki.com

Személyre szabott nyelvtanulás online az Italki.com segítségével. Több mint 10.000 (külföldi)online nyelvtanár közül választhatunk magunknak egy szimpatikus arcot. Leckénként kell fizetnünk az Italki-n.

Hogy működik?

  • Válaszd ki a nyelvtanárodat: Nézd meg a tanárok bemutatkozási videóit, és olvasd el a többi tanuló véleményét
  • Foglald le a leckét: Az igényeidnek megfelelő időpontban és időpontban ütemezd be az órákat.
  • Indítsd el utazást: Lépj kapcsolatba a tanárral video chat-en keresztül és kezdődhet is a nyelvtanulás

#8. Vip online angol – angol tanulás ingyen

Az online tanfolyamot kezdhetjük ingyenes formában, egy 25 leckés ízelítővel, avagy próbatanfolyammal. A Vip online angol weboldal meglehetősen „minimalista”, de legalább nem viszi el a fókuszt 🙂

Az ízelítő mellett további ingyenes videók várnak, angol nyelvleckék, szókincsfejlesztők formájában, továbbá egy örökös hozzáférést biztosító online angol tanfolyam, 300 leckével. A weboldalon még 2 angol gyakorlókönyvet is megvásárolhatunk, amelyek segítenek az angol tudásunk elmélyítésében.


#9. Tanulj angolul ingyen! app

Kezdő és haladók számára: Tanulj angolul ingyenes leckékkel minden nap a telefonodon. Hagyd, hogy Mondly gyorsan és hatékonyan tanítsa meg az angol nyelvet. Néhány perc alatt elkezdheted memorizálni az alapvető angol szavakat, mondatokat alkothatsz, megtanulsz angolul beszélni, és részt vehetsz angol nyelvű beszélgetésekben is.

A szórakoztató angol órák javítják a szókincset, a nyelvtant és a kiejtést, mint egyetlen más nyelvtanulási módszer sem. Az alkalmazás nagyszerűen működik, és dinamikusan alkalmazkodik az igényeidhez.


#10. Ingyenes angol nyelvtanulás 50(nyelven)

Az 50 nyelv angol 100 órát tartalmaz, amelyek az angol nyelv alapvető szókincsét biztosítja. Ez az ingyenes alkalmazás 30 órát tartalmaz, amely segítségével előzetes ismeretek nélkül elsajátíthatod az angol nyelvet és folyékonyan beszélhetsz rövid, gyakori angol mondatok alkotásával idő alatt.

Az 50 nyelvi módszer sikeresen ötvözi a hangot és a szöveget az angol, mint idegen nyelv hatékony elsajátításához.


#11. 100szó – Angol kezdő tanfolyam

A 100szó segítségével az angol alapjait tanulhatjuk meg.

Napi leckét kapunk emailben, amelyekben a leggyakoribb angol szavakat és jelentésüket, illetve azzal kapcsolatos példákkal ismerkedhetünk. Emellett szótanító játékok és nyelvtani feladatokat kapunk, amelyek érthetően egyszerűen adnak át nekünk.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...