Fizetős és ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak

Fizetős és ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak

 

Alábbi cikkünkben összeszedtük mely a 12 legjobb fizetős és ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak.

Egy idegen nyelv tanulása számos előnnyel jár, javítja, frissen tartja a memóriát és kognitív képességeket is. Nem számít mennyi idősek vagyunk, egy új készséget, szakmát, vagy nyelvet is megtanulhat bárki, akár nyugdíjas korában is. Emellett rendkívüli unaloműző, erősíti az önbecsülésünket és számtalan örömet okoz, amikor külföldön, segítség nélkül boldogulhatunk.

 

A legjobb fizetős és ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak


#1. BONUS nyelviskola – ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak

A Bonus Nyelviskola az Új Széchenyi Terv segítségével biztosítja az „ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak” kezdeményezését. Hivatalosan minden 18 életévét betöltött személy, aki nem áll államilag támogatott képzés alatt, pályázhat az ingyenes angoltanfolyamra. Egészen pontosan 95-98% -os támogatást ad az állam, egyénenként 90.000 Ft-os határig.


#2. GRAMMATICUS Nyelviskola (ingyenes szintfelmérő, fizetős tanfolyam)

A Grammaticus Nyelviskola nyugdíjasoknak szóló angol nyelvtanfolyama leginkább azoknak hasznos, akik nem szakmai angol nyelvű kommunikációt, nem is bizonyítványt szeretnék megszerezni, hanem sima hétköznapi kommunikációt szeretne folytatni más, külföldi emberekkel. A friss diákok ingyenes szintfelmérővel kezdenek, majd kezdődhet is az erősen beszédközpontú angol nyelvtanulás.


#3. Brainturbo (ingyenes kipróbálás, fizetős tanfolyam)

A Brainturbo a 65 életévüket már betöltött nyugdíjasoknak szól, akik szeretnék megtanulni „a világ legfontosabb nyelvét” Az angol nyelvtanfolyamot egy ingyenes próbaórával kezdhetjük, majd szabadon dönthetünk a folytatás, vagy a váltás mellett. Kezdőknek és újrakezdőknek ajánlott.


#4. 100szó – Ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak

A 100szó segítségével az angol alapjait tanulhatjuk meg.

Napi leckét kapunk emailben, amelyekben a leggyakoribb angol szavakat és jelentésüket, illetve azzal kapcsolatos példákkal ismerkedhetünk. Emellett szótanító játékok és nyelvtani feladatokat kapunk, amelyek érthetően egyszerűen adnak át nekünk.


#5. 5perc angol (ingyenes és fizetős)

Mivel a mai nyugdíjasok nagy része már napi szinten használja az internetet és az okostelefonokat, az 5perc angol nagy segítséget nyújt az időskorúak nyelvtanulásához is. Az 5perc angol méltán híres a hatékonyságáról. Az 5perc angol weboldalán hatalmas palettán található mindenféle ingyenesen elérhető és letölthető tartalom várja az angol tanulókat. Köztük hallás utáni szövegértés, kvíz feladatok, szókincsfejlesztők és nyelvtani fejtörők. Akár kezdőként fogsz bele, akár csak gyakorolni szeretnél, hogy tovább fejlesztenéd a tudásod, az 5perc angol minden tekintetben hatásos és eredmény orientált segítséget nyújt.

Továbbá, ha feliratkozol az 5perc angol hírlevelére, minden nap ingyenes leckéket küldenek, amelyek segítenek a nyelvtanulásban történő elmélyülésben.


#6. Duolingo – (ingyenes és fizetős)

A Duolingo egy nyelvtanulást segítő honlap és alkalmazás is. A Duolingo volt az első ingyenes nyelvtanulási alkalmazás, amely a drága fizetős programokkal vetekedett.

Rengeteg saját tempójú gyakorlatot kínál, hogy segítsen megtanulni, vagy továbbfejleszteni a nyelvi alapismereteinket. Jelenleg a Duolingo az egyik legjobb ingyenes nyelvtanító app, ami megtalálható.


#7. Ingyen Angol – ingyen angol tanfolyam nyugdíjasoknak

Az Ingyen angol főleg a kezdő nyelvtanulókat célozza. minden olyan nyelvtani és szókincs fejlesztéssel kapcsolatos anyagot tartalmaz, ami az induláshoz, és az alap tudás stabillá válását segítheti.

A leggyakrabban használt angol szavak gyűjteménye, rendhagyó igék, angol helyesírás, elöljárók, feltételes mód, főnév, határozószók és képzésük, kötőszó, melléknév, névelő, névmások, határozatlan névmások, módbeli segédigék, számnév, szenvedő szerkezet, szórend, tagadó mondatok… stb.


#8. Angol tanulás ingyen

Az angol-tanulas.hu egy az angol nyelvtanulást segítő weboldal, ahol ingyenes anyagokon keresztül megtanulhatsz angolul. Az anyagok a kezdőtől egészen a haladó szinten is érdemes végig böngészni.

Rengeteg hasznos angol nyelvtanuláshoz szükséges anyagot szedtek össze ingyenes, egy helyre. Többek közt interaktív feladatokat, teszteket, szókincsfejlesztő és gyakori szófordulatokat tartalmazó anyagokat, online játékokat, dalszövegeket.


#9. Seniorok nyelviskolája (fizetős tanfolyam)

A Seniorok Nyelviskolája az 50. életévét betöltött, nyelvet tanulni vágyókat célozza meg, az angol nyelv mellett németül, franciául, olaszul, oroszul és spanyolul is tanulhatunk.


#10. Soter Nyelviskola (fizetős tanfolyam)

A Soter Nyelviskola azokat a nyugdíjas angol tanulókat szólítja meg, akik szeretnének külföldre utazni, vagy külföldiekkel beszélnének, vagy angol nyelvű médiumokat fogyasztana, azonban a nyelvtanulásra ez idáig nem tudtak időt szakítani. Természetesen első sorban a kezdőket várják, de a haladó angolosok is megtalálják számításukat.


#11. Katedra nyelviskola (fizetős tanfolyam)

A listában valószínűleg a Katedra nyelviskola, amit nem kell különösebben bemutatni.

A Katedra online angol tanfolyamát a Macmillan English Campus angol nyelvoktatási platformja biztosítja. A Macmillan English Campus egy angol tankönyvkiadó által kifejlesztett online felület, amelyet kifejezetten nyelvoktatásra találtak ki.

A „MEC” platformját szerencsére minden eszközön használhatjuk, így akár telefonon, tableten, vagy számítógépen is használhatjuk. Tanulási útmutató segíti a hatékonyságunkat. Közel négyezer interaktív feladat, nyelvhelyesség, szókincs, hallás utáni értés, olvasás, kiejtés, beszéd, írás fejelszése, általános és üzleti angol 6 szinten, 450 nyelvtani gyakorlat és magyarázat, interaktív nyelvi játékok várnak a nyelvtanulókra.

Továbbá nyelvvizsga előkészítő feladatok is elérhetők a Cambridge, TOEFL, IELTS, TOIEC-re.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...