Top 10 + 4 online angol tanfolyam, amivel könnyedén megtanulhatsz angolul

Top 10 + 4 online angol tanfolyam, amivel könnyedén megtanulhatsz angolul

 

Cikkünkben összeszedtük a 10 legjobb online angol tanfolyam forrást.

A nyelvtudás, ezen belül is az angol nyelv ismerete mára már kiemelten fontos szerepet kapott. Manapság már sok helyen fontosabb, mint egy szakirányú diploma, ugyanis az angol nyelv ismerete sokféle munka végzéséhez nélkülözhetetlen.

Természetesen nem csak a munkában átjuk előnyét, ha beszélünk angolul, hanem a szórakozásban és a napi kommunikációban is, illetve a különféle információk és egyéb ismeretek elsajátításához nélkülözhetetlen.

 

Lássuk hát a 10+4 online angol tanfolyam részleteit amelyeket górcső alá vettünk:

 1. British Council
 2. 5perc angol
 3. Angol tanfolyam otthon
 4. Go angol
 5. Katedra
 6. Vip online angol
 7. E-egyetem
 8. Duolingo
 9. Angol intézet
 10. Talk English
 11. Learn English Online
 12. 1-Language
 13. Free English Study

Az alábbiakban részletezzük, hogy melyik angoltanulási platformot miért és kinek ajánlják leginkább…


#1. British Council online angol tanfolyam

A British Council online angol tanfolyama több ingyenes online angoltanulási lehetőséget biztosít gyerekeknek, felnőtteknek és egyetemi tanulók számára is.

A BC online angol tanfolyamhoz videókat és egy mobil applikációt is biztosít, hogy telefonunkkal könnyedén sajátíthassuk el az angol nyelv rejtelmeit.


#2. 5perc angol

Az 5perc angol méltán híres a hatékonyságáról. Az 5perc angol weboldalán hatalmas palettán található mindenféle ingyenesen elérhető és letölthető tartalom várja az angol tanulókat. Köztük hallás utáni szövegértés, kvíz feladatok, szókincsfejlesztők és nyelvtani fejtörők.

Akár kezdőként fogsz bele, akár csak gyakorolni szeretnél, hogy tovább fejlesztenéd a tudásod, az 5perc angol minden tekintetben hatásos és eredmény orientált segítséget nyújt.

Továbbá ha feliratkozol az 5perc angol hírlevelére, minden nap ingyenes leckéket küldenek, amelyek segítenek a nyelvtanulásban történő elmélyülésben.


#3. Angol tanfolyam otthon

Az Angol tanfolyam otthon a kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgáig elkísér és ezt olyan módon teszi, hogy a nyelvtani szabályok elsajátítása, a szavak tanulása összefüggő, rendszerezett folyamattá álljon össze a nyelvtanuló fejében.

Az Angol tanfolyam otthonról azt ígéri, hogy az általuk tanított módon a továbbiakban könnyedén építhetsz a már megszerzett angol tudásodra. Természetesen itt is találhatunk ingyenes letölthető és online nézhető anyagokat, így bepillantást nyerhetünk az angol nyelvtanítási módszerükbe.


#4. Go angol

A GO Angol honlapjára látogatva azonnal választanunk kell, milyen szinten vagyunk angolban. Választhatjuk a kezdő és újrakezdő, az alap- és középfok közötti, a közép- és felsőfok közötti szintet, vagy a nyelvvizsga intenzív felkészítőt.

Egy gyors regisztrációt követően rengeteg mintafeladattal és ingyenes csomaggal találkozunk. Emellett az online angol tanfolyam árai is igen korrektek, érdemes belenézni.


#5. Katedra online angol tanfolyam

A listában valószínűleg a Katedra nyelviskola, amit nem kell különösebben bemutatni.

A Katedra online angol tanfolyamát a Macmillan English Campus angol nyelvoktatási platformja biztosítja. A Macmillan English Campus egy angol tankönyvkiadó által kifejlesztett online felület, amelyet kifejezetten nyelvoktatásra találtak ki.

A “MEC” platformját szerencsére minden eszközön használhatjuk, így akár telefonon, tableten, vagy számítógépen is használhatjuk. Tanulási útmutató segíti a hatékonyságunkat. Közel négyezer interaktív feladat, nyelvhelyesség, szókincs, hallás utáni értés, olvasás, kiejtés, beszéd, írás fejelszése, általános és üzleti angol 6 szinten, 450 nyelvtani gyakorlat és magyarázat, interaktív nyelvi játékok várnak a nyelvtanulókra.

Továbbá nyelvvizsga előkészítő feladatok is elérhetők a Cambridge, TOEFL, IELTS, TOIEC-re.


#6. Vip online angol

A Vip online angol tanfolyamot kezdhetjük ingyenes formában, egy 25 leckés ízelítővel, avagy próbatanfolyammal. A weboldal meglehetősen „minimalista”, de legalább nem viszi el a fókuszt 🙂

Az ízelítő mellett további ingyenes videók várnak, angol nyelvleckék, szókincsfejlesztők formájában, továbbá egy örökös hozzáférést biztosító online angol tanfolyam, 300 leckével. A weboldalon még 2 angol gyakorlókönyvet is megvásárolhatunk, amelyek segítenek az angol tudásunk elmélyítésében.


#7. E-egyetem

Az E-egyetem kifejezetten az otthoni nyelvtanulásban segít, emellett abban is, hogy gyorsan elhagyd a nem hatékony tanulási módszereket.

Nagy hangsúlyt fektetnek a beszéd alapú nyelvtanulásra és a szókincs dinamikus fejlesztésére. Lépcsőről lépcsőre kísérnek az online nyelvtanfolyamukkal, amíg el nem éred a kívánt szintet angolul és németül is.


#8. Duolingo

A Duolingo egy nyelvtanulást segítő honlap és alkalmazás is. A Duolingo volt az első ingyenes nyelvtanulási alkalmazás, amely a drága fizetős programokkal vetekedett.

Rengeteg saját tempójú gyakorlatot kínál, hogy segítsen megtanulni, vagy továbbfejleszteni a nyelvi alapismereteinket. Jelenleg a Duolingo az egyik legjobb ingyenes nyelvtanító app, ami megtalálható.


#9. Angol intézet – online angol tanfolyam

Az Angol intézet online tanfolyama erősen business orientált. Ez azt jelenti, hogy főleg üzleti szemléletű, nemzetközi munka orientált módon tanulhatjuk az angol nyelvet. A tematikák is igen beszédesen és érdekesek: Networking, munkahelyi stresszkezelés, Startup-ok, Vezetés és menedzsment, Marketing és a reklámok, Assessment Centre.

A tanfolyam mellett online szintfelmérővel, oktató videókkal, haladó nyelvleckékkel, angol nyelvtanulási cikkekkel segíti a tanulókat.


#10. Sounds English – Tanulj angolul online, ingyenesen!

Angol alapok, Angol nyelvtan, Angol kifejezések, beszédkészség fejlesztés, Angol hallgatási tesztek és gyakorlatok, Angol szótár, hallgatási szókincsfejlesztés, angol nyelvtanító YouTube videók.


#11. Talk English – online angol tanfolyam

A TalkEnglish célja, hogy segítsen az angol nyelvtanulásban, így folyékonyan beszélhetsz angolul.

Online angol órák: Beszélő angol órák, English Video Lessons, Angol hallgatási órák, Extra angol órák, Teljes lecke index. Extrák az angol nyelvtanuláshoz: Angol nyelvű cikkek, offline verzió letöltés, alkalmazások Android és iPhone készülékekhez


#12. Learn English Online

A Learn English Network egy nonprofit szervezet, amely az Egyesült Királyságban van bejegyezve. Ez az oldal tartalmaz rengeteg erőforrást, hogy segítsen megtanulni angolul, ráadásul mindezt ingyenes online formában. Beleértve a segítséget a hallgatási készségek és a kiejtés, az alapok, az angol helyesírás, nyelvtan helyes elsajátításához.


#13. 1-Language

A 1-language.com kezdőknek és haladó angol nyelvtanulóknak egyaránt ajánlja a szolgáltatását. Akár kezdő, akár haladó szinten vágunk bele, lépésről lépésre, leckénként építhetjük az angol tudásunkat.

A 1-language.com igen széleskörű és átlátható nyelvtani magyarázatokkal terelgeti a tanulókat, jelenleg példákkal és táblázatokkal, de a jövőben várható, hogy megjelennek az ellenőrző feladatok is.


#14. Free English Study

A Free English Study ingyenes angol tanulási és oktatási forrásokat biztosít az ESL hallgatói és tanárai számára. Tanulhatunk beszédet, nyelvtant, olvasást és írást, hallott szövegértést is.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...