Üzletvezetői tanfolyam online

üzletvezetői tanfolyam online

 

A kereskedelemben az egyik legnépszerűbb pozíció a üzletvezetői, ezért felkutattuk melyik a legjobb 8 üzletvezetői tanfolyam online.

Az üzletvezető fő feladata

A kiskereskedelmi vezető (vagy üzletvezető) az a személy, aki végső soron felelős a kiskereskedelmi üzlet napi működéséért (vagy irányításáért). Az üzletben dolgozó összes alkalmazott beszámol a kiskereskedelem / üzlet vezetőjének. Az üzletvezető beszámol egy körzetnek / körzetnek vagy az általános igazgatónak.

 

Üzletvezetői tanfolyam online

Radikális változások következnek a felnőttképzésben, ennek egyfelől a koronavírusnak is köszönhető, azonban döntő részben inkább a világunk hihetetlenül felgyorsult technológiai fejlődéséből fakad. Üzletvezetőként hatalmas felelősség hárul ránk, amivel meg kell tudnunk küzdeni. Épp ezért a minőségi, mindenre kiterjedő képzés az alapmozzanata, hogy megfelelő kiképzést kapjunk. Emellett fontos, főleg ha még nincs sok kereskedelmi tapasztalatunk, hogy belássunk a kulisszák mögé és gyakorlati tapasztalatokon alapuló képzésben részesüljünk.

Ez hatványozottan igaz a üzletvezetői tanfolyam online verziójánál, hiszen távoktatásban okozhat némi nehézséget átadni és átvenni a szakmai tudást. Így a legjobb online boltvezető képzéseket vesszük górcső alá a továbbiakban.

 

Lássuk melyik a 8 legjobb üzletvezetői tanfolyam online

Fontos figyelembe venni, hogy 2020-ban megszűnik az OKJ képzés rendszere, ezért érdemes minden oktatási céggel egyeztetni ez ügyben, ha szeretnénk hivatalos tanúsítványt a képzés elvégzéséről.


#1. EFEB Akadémia – Üzletvezetői tanfolyam online

A vendéglátóiparban és a kiskereskedelemben folyamatosan utánpótlásra van szükség, emiatt szükséges, hogy hiteles, gyakorlati tapasztalattal felvértezve induljunk egy-egy kívánt pozíció megpályázására. Az EFEB Akadémia boltvezetői tanfolyama nagyrészt az „élelmiszer, vegyi áru és gyógynövény eladó ismereteire épül rá, emiatt érdemes elvégezni az előzőleg említett képzést is.

A boltvezetői tanfolyam teljes időtartama 2hónap, amelyet saját időbeosztásunknak megfelelően végezhetünk el.


#2. Alfa Kapos

Az Alfa Kapos boltvezetői tanfolyamának javasolt időtartama nagyjából 150 óra, amelyet saját időbeosztásunk szerint végezhetünk el. A tanfolyam megkezdéséhez szükséges az alapfokú iskolai végzettség, avagy a 8 általános elvégzése, illetve az orvosi alkalmassági igazolás.

Az online tanfolyam végzése közben emailen konzultálhatunk az oktatónkkal. A Kereskedő, boltvezető tanfolyam szakmai alapozó képzéssel indul, ezt követi egy felkészítő rész, majd a kompetenciafejlesztő.


#3. Alacritas – Üzletvezetői tanfolyam online

Az Alacritas kereskedő-boltvezető tanfolyamát kifejezetten azok számára ajánlják, akik boltvezetőként, vagy voltvezető helyettesként szeretnének elhelyezkedni, illetve saját vállalkozásba szeretnének fogni. Ennek megfelelően a képzés az önállóságra fókuszál, hogy a lehető legjobb képesítés birtokában az összes kapcsolódó területen helyt tudjunk állni.

Fontos, hogy jól tudjunk bánni a rendelkezésre álló marketing eszközökkel, felismerjük azok szükségességét és megfelelő használatát. Emellett természetesen kiemelt fontosságú, hogy a kereskedelmi egységünket úgy ismerjük, mint a tenyerünket, vagyis áthatóan ismerjük, hogyan működik a bolt, átlássuk a folyamatokat az értékesítésben és a logisztikában is.

Miután sikeresen teljesítettük a kereskedő-boltvezető képzést, középfokú szakmai végzettségű bizonyítványt szerezhetünk, emellett az EU-ban is elismert Europass bizonyítványt is igényelhetünk.

Hogy pontosan melyek azok a területek/tanulmányok, amelyeket a tanfolyam elvégzésével behatóan megismerhetünk? A vállalkozás létrehozása, üzemeltetése és megszüntetése szabályai, kereskedelmi tevékenységünk előírásainak ismerete, a helyes árképzés, a munkaterületek megfelelő kialakításának menete, a logisztikai, árubeszerzési folyamatok teljeskörű ismeretei.


#4. Tanfolyam24

A Tanfolyam24 kereskedő, boltvezető online tanfolyamát is otthonról végezhetjük, távoktatás keretin belül. A tanfolyam anyagának elsajátításával magabiztosan, a szabályoknak megfelelően, képesek leszünk elvinni egy kereskedelmi kisvállalkozást. A Tanfolyam24 boltvezető kiskereskedelmi tanfolyamát első sorban azok számára ajánlják, akik otthonról szereznének új képesítést, illetve akik már most is a kereskedelemben dolgoznak és szeretnének feljebb lépni a saját területükön.

A tanfolyamot gyakorlatiasan alakították ki, hogy a képzést sikeresen elvégzők minden felmerülő helyzetre, problémára találjon megoldást a munkavégzése közben. Bele tartozik a teljes bolti folyamatok ismerete, a marketing eszközök ismerete és megfelelő használata, a logisztikai és beszerzési kihívások gyakorlatias, modern szakmai ismereteken alapuló megoldása.


#5. Alfa Kapos Képző Központ

Az Alfa Kapos Képző Központ boltvezető tanfolyama is végezhető online, távoktatásban. Az Alfa Kapos is kiváló boltvezetőket képez, legfőbb célja a tanfolyamnak, hogy a leendő boltvezető minden felmerülő problémával gond nélkül meg tudjon küzdeni.

A tanfolyam a bolti folyamatok szabályos és hatékony működését, a vállalkozás működtetését, logisztikáját és marketingjét mutatja be és tanítja meg.


#6. Focus Oktatóközpont

A Focus Oktatóközpont kifejezetten a saját tulajdonú, vendéglátói vállalkozás működtetéséhez és a jogosítvány megszerzéséhez ad hatékony szakmai alapot. nem árt tudni, hogy a képzés árát havi törlesztésű, kamatmentes részletre is tudja biztosítani, emellett ingyenesen biztosít angol és magyarnyelvű Europass bizonyítványt a tanfolyamot sikeresen elvégzők számára.

Minden tananyagot, jegyzetet, segédanyagot térítésmentesen biztosítanak, emellett gyakorlati tapasztalatszerzési helyszínt is biztosítanak.


#7. Képzés Online

A KépzésOnline célja hogy olyan professzionális boltvezető szakembereket képezzenek, akik itthon és külföldön is magabiztosan megállják a helyüket.
Segít a kisvállalkozás létrehozása, működtetése és zárásának fortélyainak elsajátításában, a bolti értékesítési folyamatok, a logosztika, raktározás, beszerzés, marketing eszközök szabályszerű és hatékony megértésében, illetve működtetésében.


#8. Tanfolyam-kepzes-valaszto.hu

A Tanfolyam választó boltvezető tanfolyamában is mindent megtalálhatunk, amit a fentiekben már részleteztünk. Segít elsajátítani a boltvezetés minden fortélyát, egészen a vállalkozás elindításától a mindennapi bolti és marketing folyamatok szabályos üzemeltetéséig.

A legmodernebb tudást szerezhetjük meg általa több tízéves szakmai- az életből hozott példákkal fűszerezve.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...